Közélet csatatér '22 - veszprém 3. evk

Navracsics hivatalosan még nem jelölt, de már kampányol

Navracsics Tibor / Facebook
Navracsics Tibor / Facebook
A kormánybiztos már maga szórja a karácsonyi üdvözlőlapokat a veszprémi 3-as körzetben.

Előző nap írtunk róla, hogy ugyan még mindig nem hivatalos a Veszprémből Tapolcára átvezényelt kormánybiztos, Navracsics Tibor képviselőjelöltsége, mégis ezt sugalló szórólapokat terít a Fidesz Veszprém megye 3. számú választókörzetében. Mindezt arra hivatkozva teszik, hogy a körzet Fidesz-szervezetei már bizalmat szavaztak e téren a volt uniós biztosnak, de a pártközpont még nem hozta meg a végső döntést.

Mindenesetre rákontrázva cikkünkre, Navracsics Tibor szerdán kitett egy Facebook-posztot, amin annak végigfotózása látható, ahogy a majdnem-jelölt terjeszti a karácsonyi üdvözlőlapját a térség egyik kedves arcú falujában.

Az egész választókörzetben zajlik valószínűleg a Navracsics-arcképpel megspékelt üdvözlőlap és naptár szórása, egy ajkai olvasónk így írt nekünk szintén szerdán:

A tegnap Navracsics Tiborral kapcsolatban megjelent cikkükhöz egy gyors megjegyzés. Ajkát is teleszórták a tapolcai olvasó által befotózott üdvözlőlappal. Arról nem is beszélve, hogy az ajkai városházán együttműködési megállapodást kötött a Veszprémi Egyetem és a város, ahol Navracsics úr egyértelműen jelöltként vett részt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik