A következő élő közvetítés része Dobrev Klára 34,76 százalékkal nyerte az előválasztás első fordulóját Karácsony és Márki-Zay előtt

Hadházy Ákos tovább fogja ütni a Tóth Csabához köthető, gyanús zuglói ügyeket

Megköszönte a zuglóiak támogatását.

Facebook-oldalán köszönte meg a zuglóiak támogatását Hadházy Ákos, aki hatalmas fölénnyel verte meg az amúgy visszalépett, MSZP-s Tóth Csabát. Hadházy Ákos szerint a siker csak kis részben az övé, de főleg

  • az aktív szavazóké, akik Zuglóban különösen nagy számban jöttek el.
  • a lelkes aktivistáké, akik heteken keresztül dolgoztak önkéntesként a sikerért.
  • a független sajtóé, amely ugyan egyre nehezebb helyzetben van, de még vannak valóban mindkét politikai oldaltól független, csak az olvasók előfizetéseiből, adományaiból élő újságok.
  • illetve azoké az ellenzéki szervezeteké, amelyek felismerték az emberek akaratát, a zuglói üzenetet és felvállalták, hogy a valódi változásért konfliktusokat is vállalni kell (kiemelten köszönöm a Momentum, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Civil Zugló egyesület és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt támogatását)!

Bejegyzését így zárja:

Végül hadd oszlassak el egy tévedést: sokan gondolják úgy, hogy miután Tóth képviselő úr visszalépett, már nincsen jelentősége azoknak az ügyeknek, amelyekről az előválasztási kampány alatt kénytelen voltam beszélni. Ez természetesen nincsen így és mindent meg fogok tenni azért, hogy az ügyeknek jogi és további politikai következményei legyenek.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik