Közélet

Festőművészt ihletett meg Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc szerelme

DrMáriás, a közéleti ihletésű alkotásairól is ismert festőművész új alkotással jelentkezett. Festménye két központi alakja Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos és menyasszonya, Várkonyi Andrea. A festmény címe Az új magyar királyi dinasztia megszületése – Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a gazdagság, szépség és boldogság Ádámja és Évája, a földi mennyország megtestesítői.

A művész leírása szerint Mészáros Lőrinc almaágat tart a kezében, „melyet leskelődésünk miatt férfiassága eltakarására használ, ugyanakkor azon csüng kecses almája, melyet lehengőrlen vonzó mosolya kíséretében Andreája felé nyújt reménykedve. Ámbátor Andrea szépségistennő miközben angyali mosollyal néz vissza szeretett szíve választottjára furcsa mód egy másik almát fog a kezében. Vajon melyikbe harap? S harap-e egyáltalán? Megbukik-é az ember, avagy marad örökre a Paradicsomban?”

„Divatosabban öltözik és le is fogyott, szeretne jól mutatni gyönyörű kedvese mellett” – mondta Mészáros Lőrincről egy informátor a Blikknek, amely úgy tudja, az ország leggazdagabb embere teljesen megváltozott, amióta Várkonyi Andrea a párja.

A lap szerint „többtucatnyian dolgoznak szorgos hangya módjára” az esküvő előtt álló pár Széchenyi-hegyi luxusvilláján, egyes helyiségekben már csillár is lóg a mennyezeten, a jegyesek néhány hét múlva akár birtokba is vehetik álmaik otthonát.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje, és Hajnal Miklós, a párt XII. kerületi országgyűlési képviselőjelölt-jelöltje szombat délelőtt plakátokat helyezett el a jegyespár budai villájának kerítésén, „hogy mindenki megtudja, pontosan hogyan, milyen vagyonból gazdagodott meg Mészáros”. A párt két politikusa a kerület egyes pontjain útmutatókat is elhelyezett, hogy „aki esetleg kíváncsi arra, hol van a villa, könnyen odataláljon”.

Kapcsolódó
Kiplakátolta Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea budai villájának kerítését a Momentum
A párt két politikusa a kerület egyes pontjain útmutatókat is elhelyezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik