Közélet

Jelentkezett egy koronatanú, aki állítólag tudja, hol van VV Fanni holtteste

RTL Klub
RTL Klub

Bár az FBI emberei műholdas nyomozás során még a stéget is beazonosították, ahol a VV Fanni gyilkosság feltételezett elkövetője, B. László bedobhatta a lányt a Dunába, egy, a bíróságnak címzett írásbeli vallomás új fordulatot jelenthet az ügyben, írja a Bors.

A lap szerint felbukkant egy újabb koronatanú, aki azt állítja, tudja, hol van Novozánszki Fanni holtteste.

A törvényszék komolyan vette a rejtélyes üzenetet és értesítette a vád és a védelem embereit is a fejleményekről.

Dr. Bálint Roland, B. László védője arról beszélt a lap megkeresésére,

a bíróság tájékoztatása szerint nemrég érkezett egy e-mail, melynek névtelen feladója szerint a rendőrség eddig rossz helyeken keresgélt, Novozánszki Fanni maradványai ugyanis Visegrádon vannak.

A levélben állítólag az áll, hogy VV Fanni maradványai egy Duna-parti betonlépcsőnél találhatóak.

Kapcsolódó
Videón, ahogy B. László az autójához cipeli a magatehetetlen VV Fannit
A nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolt férfi továbbra is tagadja, hogy megölte a lányt.

Mit tudunk eddig?

Az egykori valóságshow-szereplő három évvel ezelőtt tűnt el. A vádirat szerint a 35 éves B. László sem állandó munkahellyel, sem rendszeres jövedelemmel nem rendelkezett, viszont költekező életmódja fenntartásához pénzre volt szüksége, ezért elhatározta, hogy megkísérel pénzt szerezni a nőtől. Hosszas próbálkozást követően 2017. november 20-ára meg is beszélt egy találkozót vele a nő lakására.

Ezt követőn addig verte az otthonában, amíg a vérző nő magatehetetlen állapotba nem került. Ezután B. László több értéktárgyat magához vett, eltette a nő okmányait, illetve olyan dolgokat, amelyekkel azt a látszatot kelthette, hogy az elutazott. A férfi ezután a lakáshoz tartozó mélygarázsba parkolt, majd a még mindig magatehetetlen állapotban lévő nőt kézben levitte az autóhoz, a hátsó ülésre tette, és elhajtott a XIII. kerületi Cserhalom utcáról nyíló, a Rákos patak mellett húzódó elhagyatott szervizúthoz.

Itt a férfi a korábbi bántalmazás következtében eddigre már életét vesztett lány holttestét összekötözte és a gépkocsi csomagtartójába tette. B. László a járművel Siófokra utazott, majd a holttesttel másnap a szalkszentmártoni bányatavakon keresztül a Duna bal partján lévő elhagyatott, használaton kívüli régi kompátkelőhöz hajtott, ahol a testet a Dunába helyezte.

Egy autómegosztó alkalmazás révén egyébként egy utast is magával vitt, amikor levitte Siófokra a kocsi csomagtartójába tett áldozatot. A férfi pár nappal később további értékeket hozott el a lány lakásából.

VV Fanni holtteste mind a mai napig nem került elő, noha a felkutatására több száz millió forintot költöttek már.

A Fővárosi Főügyészség nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt emelt vádat B. László ellen, azzal hogy beismerés esetén legkorábban 30 év múlva bocsássák szabadon feltételesen. B. László azonban nem kötött alkut.

B. László az esettel kapcsolatban azt mondta, hogy hibázott, amikor elvitte az ájult lányt. Azt állította, hogy Fanni barátnőjével beszélt meg aznapra egy találkozót, mert egy projektet szeretett volna beindítani, amiben Fanni is partner lett volna, és a közös barátnőjük akarta őket bemutatni egymásnak. Elmondása szerint a nő egy ülőgarnitúrán feküdt, amikor belépett a lakásba. Állítása szerint nő „bepezsgőzött és túlszívta magát”, ezért egy közös ismerősük kérésére „problémamegoldó emberekhez” vitte. B. Erika viszont tagadta, hogy járt volna  Fanni lakásában azon a napon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik