Közélet

Húsvéti csomagokat oszt Miskolc szegénynegyedében a fideszes képviselő

Szigetváry Zsolt / MTI
Szigetváry Zsolt / MTI

A Magyar Hanghoz jutott el egy szórólap, amelyen a Fidesz Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 1. számú, miskolci központú választókerületének megválasztott képviselője, Csöbör Katalin aláírásával azzal kecsegtetik a Miskolc szegénynegyedében, az Avason élő választópolgárokat, hogy az ünnep közeledtével húsvéti csomaghoz juthatnak hozzá.

A lap szerint a szórólapot a képviselő mint a Nő a Siker Alapítvány alapítója írta alá. Csöbör Katalin gyakran feltűnik az alapítvány rendezvényein, a szervezet kuratóriumának egyik tagja pedig Mészáros Lőrinc válófélben lévő felesége, Kelemen Beatrix. A Magyar Hang áttekintette az alapítvány tevékenységének nyomát a közösségi médiában és arra jutottak, hogy a szervezet leginkább a képviselőnő politikai hátországát biztosítja.

A csomagokért március 26-ig lehet jelentkezni. A Magyar Hang munkatársa többször próbálkozott felhívni a megadott számot, az kicsöngött, ám senki nem vette fel. Csöbör képviselőasszonynak nagy tapasztalata van a különböző választási célú osztásokban, korábban tűzifát és ételt is osztott az Avason. Ez utóbbi alkalommal az őt reklámozó tollal kellett igazolniuk a megajándékozottaknak az átvételt, teszi hozzá a lap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik