Közélet

Blikk: Varga Judit válik

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

A Blikk több forrásra hivatkozva azt írja, több mint egy évtizednyi házasság után válik Varga Judit és Magyar Péter. A párnak három gyermeke van, az igazságügyi miniszter férje egyébként egy nagy állami cég, a Diákhitel Központ vezérigazgatója.

Egyelőre nem tudni, hogy mi áll a válás hátterében. A lap decemberben készített interjút a párral, a Blikk szerint ekkor még nem volt nyoma problémának, Varga Judit két hete leadott vagyonnyilatkozatában pedig még férj és feleségként szerepelnek.

Az igazságügyi miniszterről január végén derült ki, hogy férjével 200 millió forintért vásároltak ingatlanokat, és csokkal újították fel balatonhenyei házukat. A csokot nyaralóra nem lehet igénybe venni, Varga Judit vagyonnyilatkozata szerint ugyanakkor a vidéki épület egy családi ház.

Frissítés

Szombat reggel az igazságügyi miniszter egy Facebook-bejegyzésben reagált. „A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után, semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre nem kívánunk reagálni. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé és kiskorú gyermekeink védelmében tartózkodjanak a magánéletünkkel kapcsolatos híresztelésektől. Tisztelettel: Varga Judit és Magyar Péter”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik