Közélet koronavírus

Koronavírus: egy tapolcai igazgató saját hatáskörben bezáratta iskoláját

A kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel 2020. március 12-13-ra óvatosságból saját hatáskörben igazgatói szünetet rendelek el — írta meg Szollár Gyula igazgató a Széchenyi István Baptista Középiskola honlapján, vette észre a Napi.hu.

Az intézményvezető arra kért mindenkit, hogy az iskola különböző platformjait (honlap, Facebook oldal, e-kréta) folyamatosan kísérje figyelemmel. Az új információk érdekében a külső szakmai gyakorlaton lévő diákokat arra kérte, hogy egyeztessenek a munkáltatókkal. Úgy tervezik, hogy 2020. március 16-án reggel 8 órakor folytatódik a tanítás.

Frissítünk!

Az iskola fenntartója péntek délután lapunknak küldött válaszában közölte: a tapolcai Széchenyi István Baptista Középiskola intézményvezetője a szerdai napon tanítás nélküli munkanapot rendelt el csütörtökre és péntekre a hatályos jogszabályoknak megfelelően. Mivel az intézményvezető lépése az akkor érvényes jogszabályoknak megfelelő volt, ezért a fenntartó nem tervez szankciót. A tervek szerint az iskolában hétfőn folytatódik a tanítás.

Kiemelt kép: Google Street View

Ajánlott videó

Olvasói sztorik