Közélet

Az ördög ügyvédje: Polt, kapj el, ha tudsz!

A Borkai-botrányt kiváltó, Az ördög ügyvédje néven futó Facebook-oldal reagált a Magyar Nemzet információira, miszerint hamis vád és nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért hamarosan meggyanúsíthatják azokat a személyeket, aki közzétették a kompromittáló felvételeket a volt győri polgármesterről.

Az ördög ügyvédje a posztban egy halom kérdést felsorolt:

  • Tényleg az a fontos, ki vagyok én?
  • Vagy inkább az, honnét és mennyit loptak Borkai, Rákosfalvy és a győri polip tagjai?
  • Vagy továbbá az, honnét volt pénzük örömlányokra, jachtozásra, sportautókra, óriási birtokra, éttermekre, repülőkre, Maldív-szigeteki utazásokra, balatoni luxusnyaralókra?
  • Vagy esetleg az, hogy összejátszottak-e az Audi egyes vezetőivel a telekbiznisz érdekében, vagy hogy ellopták-e a parkolóházat?
  • Vagy például nem az fontos, hogy elvégeztek-e drogtesztet?

Szerinte a válasz az, hogy

a Fidesz-csicska Polt Péter ügyészsége valamiért mindig rosszul dönt ezekben a kérdésekben. A hatóságok a fideszes bűnözőket védik, és nem Benneteket szolgálnak! Polt, kapj el, ha tudsz!

A Magyar Nemzet egyébként több forrásra, győri, szombathelyi és fővárosi politikai és üzleti körökre hivatkozva azt írja, hogy „az ördög ügyvédje” több személyt, egy ellenzéki párt jól meghatározható köréből kikerült csoportot takar.

Több nyomozás is folyik Borkai-ügyben gazdasági bűncselekmények miatt
Győr volt fideszes polgármesterét is érinthetik – az egyebek mellett – hűtlen kezelés címén indult eljárások.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik