Közélet

Megzsarolták, mert a Fideszt támadta, most a Fidesz használná az ellenzék ellen

Idén év elején írtuk meg, hogy egy kormánypárti trollblog támadni kezdte a bajai Szabó Richárdot, aki korábban lángosozót üzemeltetett a településen és bírálta a Fideszt. Akkor Szabó arról beszélt egy videóban, hogy egy levelet kapott, amelyben állítása szerint megzsarolták, hogy ha nem hagy fel a Fidesz támadásával, akkor mindenki fogja tudni, hogy homoszexuális. A férfi ennek elébe ment, és maga coming outolt.

Most újabb fordulatot vett az ügy. Szabó vasárnap délelőtt a Sugó-parti Közéleti Portál nevű Facebook-oldalra azt írta, hogy állítása szerint egy meg nem nevezett, helyi fideszes képviselő megkereste őt az őszi önkormányzati választással kapcsolatban, mert állítja Szabó, azt gondolta, hogy a férfi nincs jóban az ellenzékkel.

Mivel közöltem hogy független képviselőként akartam indulni, máris alkalmasnak talált a város vezetésére.Mondván hogy mérlegeljem mit adott Nyirati Klára (a közös ellenzéki jelölt – a szerk.) és mit adtam Én a városnak. Én nem vártam el ezért a tetteimért semmit, Nyirati Klára hogy mit tett? Itt élt, itt dolgozik itt tanítja , neveli gyermekeinket. Köztiszteletben álló, becsületes , lojális értelmiségi gondolkodású, közvetlen személyiség. Azt akartátok mindenáron gondoljam át, a Polgármesteri jelöltséget. Függetlenként!

Szabó abban a hitben hagyta a képviselőt, hogy majd átgondolja, de valójában már rég döntött arról, hogy semmilyen formában nem kíván indulni, mert így jobban tud majd segíteni a rászorulókon.

Hozzátette:

Tehát “kedves” helyi fideszesek… Soha nem árulnám ell az ellenzéket  :) Tehát Baján nem Én leszek a Ti emberetek ahhoz hogy a szavazatokat megosszátok… Féltek.. és ez látszik is.Azt gondolom a Ti emberetek erre Garami Önjelölt… Hiszen evidens hogy a megosztásra mentetek rá…

Kiemelt kép: MTVA/Váli Miklós

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik