Belföld

Homoszexualitásával zsarolták meg a bajai ellenzéki lángosost, ezért élő videóban mondta el, hogy meleg

Az ellenzékkel szimpatizáló bajai tanárokat, illetve a lángosozót korábban üzemeltető Szabó Richárdot támadta meg bejegyzéseiben egy kormánypárti trollblog, erről a 444.hu számolt be múlt héten.

Szabó Richárd hétfőeste az általa vezetett Sugó-parti Közéleti portál Facebook-oldalán élő adásban elmondta, hogy egy névtelen levelet kapott, amiben állítása szerint megzsarolták, hogy ha nem hagy fel a Fidesz támadásával, akkor mindenki fogja tudni, hogy homoszexuális.A 444.hu arról ír, hogy a levég alján a BNO rövidítés szerepelt aláírásként, ami Szabó szerint a Bajai Nemzeti Oldalt jelenti. A lejárató névtelen oldal Bajai Nemzeti Oldal néven fut.

Idáig jutottunk?Sziasztok!Szabó Richárd vagyok..40.éves.bajai vállalkozó, Lángosos Ricsi-ahogy sokan ismernek. Apa, barát, társ, kolléga..és homoszexuális. Úgy gondolom, magánügy. -ahogyan sok minden más ,például a vallási hovatartozás is.Nem kérkedem vele, nem járok melegfelvonulásra,ámbár egyszer kiváncsiságképpen elmentem., Nem küzdök azért, hogy a melegek is házasodhassanak. Tudom, hogy sok , egyébként tiszteletreméltó ismerősöm-barátom számára ez ma még tabutéma…Ilyen vagyok, ilyennek teremtett az Isten. Igyekszem becsületesen élni, hogy a gyerekeimnek ne kelljen szemlesütve beszélni rólam, hogy ne kelljen az apjuk miatt szégyenkezniük. Ma ezt a figyelmeztetést kaptam . Bedobták a postaládámba…persze névtelenül megint. BNO csak nem a bajai nemzeti oldal? Megfenyegettek …megzsaroltak azok,akik szerint ma a Fidesz a záloga annak, hogy hazánk a keresztény erkölcsök szerint működjön. Kedves hívő és nem hívő honfitársaim! Tényleg az az igaz magyar és igaz keresztény ,aki másokat eltipor, megzsarol,bemocskol? Meddig tűrjük még ezt a gyűlölködést, uszítást? Ma én kerültem sorra, holnap te fogsz..ha más vagy,ha van önálló véleményed, ha nem akarsz eltiport rabszolga lenni! Egyet igérhetek: nem tud ez az aljas hatalom megfélemlíteni. Nem hagyom magam-mert tudom, hogy igazam van. És nem vagyok egyedül.

Közzétette: Sugó-parti Közéleti portál – 2019. február 4., hétfő

Tudom, hogy sok, egyébként tiszteletreméltó ismerősöm-barátom számára ez ma még tabutéma… Ilyen vagyok, ilyennek teremtett az Isten. Igyekszem becsületesen élni, hogy a gyerekeimnek ne kelljen szemlesütve beszélni rólam, hogy ne kelljen az apjuk miatt szégyenkezniük

– fogalmazott. Hozzátette: hétfőn kapta a figyelmeztetést egy névtelen levélben. Szabó a videóban azt is elmondta, hogy nem enged a megfélemlítésnek, és indulni fog az önkormányzati választásokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik