Közélet

Tiborcz István 9500 négyzetméteres, úszómedencés birtokot vett a Balatonnál

Orbán Viktor miniszterelnök veje, Tiborcz István március végén vásárolt két egymás melletti területet a Balaton mellett, Felsőörsön – írja az Átlátszó. A portál cikke szerint az összesen 9500 négyzetméteres terület a földhivatali nyilvántartás alapján zártkert, gazdasági épületekkel, házszám nélkül. A terület a közútról nem észrevehető, a levegőből azonban jól látható, hogy egy hatalmas úszómedencés villa rejtőzik a sűrű növényzet és a magas kerítés mögött. Erről a portál videót is közölt:

Az ingatlanok a Felsőörsöt Balatonalmádival összekötő nagy forgalmú úthoz közel találhatók, az abból leágazó egyik kis zsákutcából közelíthetők meg. De nem akárki számára: a Tiborcz-telkekhez vezető zsákutca ugyan hivatalosan közterület, mégis rögtön az elején egy hatalmas kapu zárja le.

A telkek lejtős elhelyezkedésüknek köszönhetően az alattuk és felettük fekvő utcákból egyszerűen nem látszanak, hátulról és oldalról pedig sűrű növényzet és magas kerítés védi őket a kíváncsi tekintetek elől.

Csupán a levegőből videózva deríthető ki, hogy a területen egy kisebb nyaraló és egy hatalmas villa áll úszómedencével, borospincével és napelemrendszerrel.

Az 1 hektáros nyaralókomplexum ára a terület nagysága és elhelyezkedése miatt a környékbeli ingatlanárak alapján több százmillió forintra becsülhető.

Az immár 32. leggazdagabb magyar, Tiborcz István egyébként egy ideje nem rejti véka alá, hogy sok pénze van. Cége nemrég vásárolt egy alapáron 44 millió forintos Range Rover luxusterepjárót, előtte pedig egy 50 millió forintos Mercedes terepjáróban fotózták le.

Tiborcz István cége beszerzett egy alapáron 44 milliós luxusterepjárót
A miniszterelnök veje nemrég egy 50 milliós Mercedest vezetett, vállalkozása most egy hasonló értékű Range Roverre tett szert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik