Közélet

A Kétfarkú Kutyapárt elindul Felcsúton, hiszen űrállomást is építettek

Ellenzéki pártként egész jól túlélték a választást, nem mondott le az elnökük és a csapat is egyben maradt.

Az ATV az ál-Banksy falfestményről kérdezte Kovács Gergőt, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) elnökét, aki ironikusan elmondta: még mindig nem biztos benne, hogy ők festették fel a Thomas, a gőzmozdonyon mosolygó Orbánt egy tűzfalra, de valószínűleg lesznek még hasonló alkotások.

Az MKKP elnöke közölte: elindulnak a felcsúti időközi választáson augusztusban, ahol szerinte elég jók az esélyeik, hiszen többet tettek a településért, mint más, építettek például oda űrállomást. Kovács Gergő azt is megemlítette, hogy ellenzéki pártként egész jól túlélték a választást, nem mondott le az elnökük és a csapat is egyben maradt.

Mindig mondtam, hogy amit mi csinálunk, az egy hosszútávú projekt, az emberek gondolkodását akarjuk megváltoztatni, ami nem egy, nem két év, hanem körülbelül 500

– magyarázta.

Az MKKP következő  akciója a Rákosrendező vasútállomáson lévő bicikliút egyik szakaszának felújítása lesz, amihez 800 ezer forintot akarnak „lejmolni”, mivel sem az önkormányzat, sem a vasúttársaság nem csinálja meg az útszakaszt.

Villámgyorsan lemázolták a vasutazó Orbán-graffitit
Az ál-Banksy művet a Kétfarkú Kutyapárt festette fel, egy ismeretlen férfi pedig le.

Fotó: Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik