Közélet

Rogán beszólt a tüntetőknek, a Magyar Nemzet újságíróinak

rogán antal (Array)
rogán antal (Array)
Kapott a Jobbik és a Mazsihisz is. Egyébként pedig ágyútűz, erőd. A 2019-es európai parlamenti választásig marad a háborús retorika.

Az állami hírügynökség részletesen szemlézte az interjút, amit ezúttal a PestiSrácok.hu-nak adott Rogán Antal. A propagandaminiszter háborúra számít az EU-val. Azt mondta, ágyútűz fog zúdulni, de az erődöt a magyarok keményen megerősítettek április 8-án, ők pedig kitartanak. A migráció ügyében jottányit sem engednek.

Nagyon remélik, hogy az EP-választás után új brüsszeli vezetés és józan brüsszeli politika jön.    

Szerinte a nemzetközi támadások nem is kifejezetten Magyarországnak szólnak, egy óriási európai vita részei, a tét nem kevesebb, minthogy Európa  megmarad-e európainak. Erről szól jövőre az európai parlamenti választás is, ő tudja, az európai polgárok azt akarják, hogy Brüsszel is az erősen védett határok mellé álljon a bevándorlók importja helyett.

A Soros-birodalom visszavágna

Eddig erről az emberek feje fölött döntöttek, de végre az európai polgárok maguk szavazhatnak a kontinens sorsáról. Rogán úgy fogalmazott, ilyen óriási tét mellett nyilvánvaló, hogy a

Soroshoz hasonló milliárdosok és a migrációt kiszolgáló politikusok szemében óriási gerenda Orbán Viktor. Minél előbb diszkreditálni akarnak minket és a többi bevándorlásellenes kormányt.

A kampányról azt mondta, Közép-Európában a migráció költségei megroppantanák az éppen fellendülő gazdaságokat, az életbevágó témát ezért helyezték a kampány középpontjába.

Persze megértem, hogy egyeseknek kellemetlen erről beszélni, hiszen ők maguk is hűséges katonái a Soros-birodalomnak.

Szerinte a Fidesz megértette, mi a fontos a választóknak, ezért nyerte meg a választást és a témaversenyt.

A tárcavezető csapatmunkának nevezte a győzelmet. Ezért köszönetet mondott a csaknem százezer szimpatizánsnak, aki valamilyen formában segítette a kampányt, a jelöltjeiknek és Orbán Viktornak.

Ilyen erőteljes, személyes miniszterelnök-jelölti kampánya még nem volt a Fidesznek

– jelentette ki, hozzátéve, a kampányt alapvetően a kormányfő irányította.

Mulat a tüntetőkön, bohózatot emleget

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője a hétvégi tüntetésről szólva rendkívül mulatságosnak nevezte, amikor egyesek utcán skandálják, hogy nincs szólásszabadság, demokrácia, hiszen maguk bizonyítják az ellenkezőjét.

Ha jól emlékszem, amikor 2006-ban kimentünk tüntetni, minket jól elvertek és senki nem tiltakozott értünk Európában, senki nem aggódott a magyar demokráciáért.

Rogán Antal szerint teljesen normális dolog, hogy akik mást szerettek volna, akik mást gondolnak, kimennek az utcára és hangot adnak véleményüknek.

Amivel gondom van az az, hogy a tüntetőket külföldről, nyilvánvaló hátsó szándékkal hergelik (…) na ez már ellentétes a demokráciával és teljességgel elfogadhatatlan.

Politikai bohózatnak tartja, hogy egyes pártok, katasztrofális vereségük után azzal védekeznek, választási csalás történt. Szerinte ez is nemzetközi tendencia. Ahol nem a kiszemelt pártok győznek, ott diktatúrát, csalást kiáltanak és próbálnak bizonytalanságot gerjeszteni.

Ezt egy hálózat csinálja, amit mi Soros-hálózatnak nevezünk és amely tüntetéseket, akciókat finanszíroz és bonyolít, folyamatos nyomás alatt tartva a nem az ő érdekük szerint működő kormányokat, amelyeket megpróbál alkura, távozásra kényszeríteni.

Magának köszönheti a Jobbik, a Magyar Nemzet

Rogán Antal beszélt arról is, hogy nem Simicska Lajos tette tönkre a Jobbikot vagy a Magyar Nemzetet, hanem

azok a jobbikos vezetők és újságírók, akik a saját akaratukból és jószántukból összeálltak vele és elfogadták a pénzét, támogatását és cserébe véghez vitték az utasításait.

Amikor a Népszabadság szűnt meg, akkor a tulajdonost és a kormányt hibáztatták, most, amikor a Magyar Nemzetet zárták be, a tulajdonosról senki sem beszél.

Szerinte a kampányban kiderült, hogy a liberálisoknak az antiszemitizmus elleni harc csak taktikai kérdés, sőt az még a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) is másodlagos, de a zsidó honfitársak mindig számíthatnak a kormány védelmére. Ők az antiszemitizmust elvi alapon utasítják el, nem közösködnek antiszemita nézeteket valló pártokkal, politikusokkal.

Rogán Antal immár sokadszor megerősítette, a miniszterelnök új kormányt szeretne, részben új szereplőkkel és új struktúrával, a kormánystruktúra és a kormánynévsor pedig három-négy hét múlva válhat ismertté.

Sok új arc lehet Orbán negyedik kormányában
Korrupció? Migráció! Most ez volt a Fidesz ellenmérge.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik