Közélet

Ötszáz fős kampánybálon látta vendégül szimpatizánsait a borsodi fideszes

Saját arcképével díszített borral is kedveskedett vendégeinek.

Ötszáz fős mulatsággal dörrentette be a kampányt a borsodi 4-es körzetben újrainduló fideszes képviselő, Demeter Zoltánírta meg a hvg.hu.

A kazincbarcikai sportcsarnokban tartott „választókerületi bálra” a helyi fideszes aktivistákon, párttagokon és szimpatizánsokon kívül hivatalosak voltak a történelmi egyházak képviselői, a járási hivatal vezetője, a megyei közgyűlés elnöke, a helyi tankerület igazgatója és a választókerület 68 településének polgármesterei is.

A hangulatról három előadóművész és egy zenekar gondoskodott, emellett a politikus saját arcképével díszített borral is kedveskedett vendégeinek.

Demeter Zoltán a portálnak elmondta: mivel a rendezvényt nem ő, hanem munkatársa szervezte, nem ismeri a pontos költségeket. Azt viszont elmondta, hogy a vacsora fejenként kétezer forintba került, ami máris milliós tételt jelent. Az összköltséget mintegy másfél millióra becsülték.

A képviselő szerint így is visszajön valamennyi, hiszen a résztvevők a helyszínen 1000, 2000 és 5000 forintos támogatói jegyeket vásárolhattak. Azt nem tudta megmondani Demeter, hogy mennyi folyt be ebből, az elszámolást ugyanis nem fejezték be hétfő délutánig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik