Videó

Pécelre vitt ingyenszámítógépet a Hatlábú Farkas

Még novemberben forgattunk Farkasról egy portrét, amiben bemutattuk küldetését: a férfi régi számítógépeket újít fel/ szerel meg/ hoz használható állapotba, majd  ingyen kiosztja az arra rászoruló, jellemzően mélyszegénységben élő családoknak.

Ingyen számítógépeket oszt a Hatlábú Farkas
Csak annak, aki tényleg rászorul. Videó.

Azoknak az embereknek, akiknek kell segítség, azoknak adok, hogy tessék, segítség. Nekem ingyen volt, akkor ugye elvileg neki is ingyen kéne hogy legyen.

A legutóbb arra kértük olvasóinkat, javasoljanak olyan családokat, akikhez érdemes lehet eljuttatni egy ilyen, felújított számítógépet. Nem volt könnyű dolgunk, sok javaslat érkezett, Farkas végül a péceli Varázskulcs közösséget választotta, akik általában heti egy alkalommal tartanak játékos, tanulást segítő, képességfejlesztő programot Pécelen.

Önkéntes segítőink hátrányos helyzetű gyerekeknek nyújtanak segítséget tanulmányi eredményük javításához, alapkészségeik megerősítéséhez, a társadalomba való beilleszkedésükhöz.

Rajtuk keresztül ismerkedtünk meg Melindával és három gyerekével, Petivel, Vikivel é Esztivel, akiket egyedül nevel egy önkormányzati bérlakásban, Pécel legszélén. A gyerekek nem rossz tanulók, köszönhetően a Varázskulcs Közösség  heti tanulóprogramjának. Farkas most kifejezetten olyan programokat telepített a felújított gépre, amik még jobban segítik a tanulást.

Ha ön is szeretne segíteni a Melindáékéhoz hasonló családokon egy számítógéppel, vegye fel a kapcsolatot szerkesztőségünkkel!

Legfrissebb videók
Olvasói sztorik