Közélet

Kétfarkú kutyába ment le a DK Debrecenben

Varga Zoltán képviselő alufóliasisakban bizonyította, mennyire abszurd a Soros-ellenes őrület.

Nagyon detonált a mókagránát a debreceni közgyűlésben, ahol csütörtökön a Megyei Jogú Városok Szövetségének felhívását tárgyalták meg, miszerint ne létesüljenek a vidéki városokban ún. betelepítést elősegítő irodák. A Soros György nevéhez csatolt nettó hülyeségről sikerült aztán komoly és komolytalan vitát lefolytatni a Dehir szerint.

A fent említett mókagránátot a DK-s Varga Zoltán biztosította ki azzal, hogy az összeesküvés-elméletek híveit kifigurázó alufóliasisakban jelent meg és mondott beszédet.

De menjünk sorban!

Már az elején nem indult könnyen a megbeszélés, Gondola Zsolt, a Civil Fórum Debrecen Egyesület képviselője eleve azt kérte, vegyék le a napirendről a sohasem létezett betelepítő irodák ügyét, de ezt csak 8 fő támogatta, a kormánypártok 21 képviselője ellenezte. Gondola ezután kivonult.

Papp László polgármester ezután rendesen visszamondta a kormányzati mantrát a betelepíteni akaró, kvótabarát EU-ról, a debreceni menekülttábor történetéről és a kvótanépszavazásról. Azok a szervezetek szerinte nem kívánatosak a városban, amik az illegális migrációt támogatják.

Ezután emelkedett szólásra Varga, aki megkérdezte, szed-e tudatmódosító szereket a kormányfő. Alusisakkal is megkínálta Pappot.

A bevándorlásszervező Soros-szervezetek elutasításáról szóló nyilatkozatot fogadott el Debrecen közgyűlése. A DK-s Varga…

Közzétette: Dehir.hu – 2018. január 25.

Hozzátette, a kormányoldal egyik kedvenc megmondóembere, Georg Spöttle szerint a menekültek mellett a földönkívüliek is veszélyesek. Érdekelte, elfogad-e a város határozatot arról is, hogy távoltartsák a marslakókat, illetve a polgármester fel tudja-e mutatni magát a Soros-tervet.

Papp természetesen mellre szívta mindezt, azzal vádolta Vargát, hogy nem tiszteli a közgyűlést, a képviselőket, 70 ezer debreceni véleményét. Ezután a Soros honlapjáról szedett hat pontból olvasott fel. A továbbiakban klasszikus magyar politikai cirkusz zajlott, az Együtt a Fideszt támadta, a Jobbik a DK-t, a Jobbik a polgármestert, a polgármester minden nem egyetértőt támadott.

A polgármester végül elképesztőt mondott: hogy ők nem bélyegeznek meg civil szervezeteket és Debrecen egy toleráns város. A javaslatot végül 28 igen, 3 nem szavazattal elfogadták.

(via 444; Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik