Közélet

Elmaradt a Nap TV-embléma ünnepélyes leverése, mert túl magasan volt

A kormányközeli Pesti Srácok munkatársai médiatörténeti pillanatra készültek.

A jövő héttől az egykori Nap TV székházában működik Mészáros Lőrinc Echo TV-je. Szikszai Péter, a televízió vezérigazgató-helyettese néhány hete a Magyar Időknek adott interjúban árulta el: tervezik, hogy a Pesti Srácok újságírói ünnepélyesen verik le a Nap TV emblémáját az épület homlokzatáról, mert szerintük ez a média-rendszerváltás befejezése.

Meszaros-Lorinc(210x140).jpg (Array)
Bizalmas információk szivárogtak ki Mészáros Lőrinc tévéjétől
A dokumentumból több érdekesség is kiderül a felcsúti polgármester által felvásárolt Echo Tv-vel kapcsolatban.

A Pesti Srácok be is harangozta a „médiatörténeti pillanatot”, élő közvetítést ígértek csütörtökön reggel arról, hogy Stefka István lapigazgató és Szarvas Szilveszter főszerkesztő-helyettes leszámol az emblémával, majd közölték, hogy „technikai hiba miatt” később felvételről adják közre az eseményt.

A Zoom azt írja: a problémát az okozhatta, hogy az embléma túl magasan volt, így végül azt ipari alpinista szedte le, ahogy az Echo TV alábbi felvételén látható.

Utolsó simítások: lekerült a Nap Tv logója. A szimbólum a Pesti Srácok kérésére egyben marad, hogy kiállíthassák az R56 Sörözőben. #ECHOTV

Közzétette: Echo TV – 2017. november 30.

Elárulták, hogy az embléma az R56 nevű kocsmába kerül, ami a Pesti Srácokat kiadó cég üzleti érdekeltségébe tartozik, és közpénzből kapott támogatást arculatváltásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik