Közélet

Túlélte a Las Vegas-i mészárlást a házaspár, két héttel később együtt haltak meg

Majdnem egy hónap telt el azóta, hogy Stephen Paddock tüzet nyitott egy Las Vegas-i country fesztivál résztvevőire. A lövöldözésben 59 ember meghalt és további 500 ártatlan civil megsebesült.

A tragédiát a helyszínen élte át egy kaliforniai házaspár, Dennis és Lorraine Carver. Mindketten sértetlenül megúszták az Amerikai Egyesült Államok legvéresebb mészárlását, de a sors kegyetlen volt velük és alig két héttel később mindketten életüket vesztették – írja az Unilad.

Az egyaránt 52 esztendős Dennis és Lorraine autójukkal szalagkorlátnak ütköztek, a jármű pedig lángra lobbant. Egyikük sem élte túl az otthonuktól alig fél kilométerre történt balesetet.

Brooke Carver, a pár legidősebb lánya a The Las Vegas Review Journal megkeresésére elmondta, hogy édesapja egy percig sem tudott volna az anyja nélkül élni.

A lövöldözés után mindenkivel tudtak beszélni, aki fontos volt számukra. Boldogok voltak. Az utolsó két hetükben csak a pillanatnak éltek. Megkönnyebbültek, hogy túlélték a mészárlást. Jobban szerették egymást abban a két hétben, mint az azt megelőző húsz évben

– nyilatkozott a lány.

 

Madison Carver, a pár másik, 16 éves gyermeke otthon tartózkodott, amikor nagy csattanásra lett figyelmes. Mikor kinézett, már lángokban állt a család kocsija. A tűzoltóknak egy órájába telt, hogy eloltsák a tüzet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik