Nagyvilág

Többször lefeküdt 13 éves tanítványával a tanárnőből lett rendőrnő

24.hu
24.hu

2017. 10. 30. 10:36

Valamivel több mint egy évig, 2014 októberétől, 2015 decemberéig tanított egy clevelandi általános iskolában, a most 24 éves Maria Velez. Az ellene felmerült vádak szerint, ebben az időszakban, kilenc hónapon át folytatott szexuális viszonyt egy 13 éves diákkal.

Velezt két tannyelvű tanárasszisztensként alkalmazták, miután pszichológiából és spanyolból diplomázott a főiskolán. A nő legnagyobb álma, hogy FBI ügynök legyen, ehhez tette meg az első lépést 2015 végén, amikor elhagyta az iskolát, és rendőrként kezdett el dolgozni egy körzeti kapitányságon.

Egy hónapja kezdődött Velez ellen vizsgálat volt munkahelyén. Az intézmény szóvivője nem árulta el, hogyan indult az ügy, csak annyit közölt, hogy volt munkatársukkal kapcsolatban addig nem merült fel gyanú, amíg náluk dolgozott, de amint felszínre kerültek a nyugtalanító információk, feljelentést tettek a rendőrségen.

A rendőrségi szóvivő azt nyilatkozta, hogy mint mindenki mást, Velezt is ártatlannak kell tekinteni, amíg jogerős ítélet születik az ügyben. A rendőrnőt ugyanakkor fizetés nélkül felfüggesztették a szolgálatból.

A vádak valódiságát támasztja alá, hogy bíróság tiltotta meg Veleznek, hogy bármilyen módon kapcsolatba lépjen a fiúval, mert az ügy kirobbanása után állítólag megpróbálta meggyőzni őt, hogy hazudjon a nyomozóknak.

(via The Sun)

Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A picture taken on October 4, 2016 shows a cameraman walking through the concrete obstacles in the disputed Kosovo-Montenegro border in the village of Cakor, western Kosovo. 
There are no guards in the uninhabited Rugova mountains bordering Montenegro, only sheep on pasture land, but a dispute over defining the borderline could push Kosovo into chaos as the political opposition views the demarcation deal as close to "treason". The tiny Balkan territory, which unilaterally proclaimed independence from Serbia in 2008, last year reached a border demarcation agreement with its western neighbour, but Kosovo's parliament has yet to ratify it.
 / AFP PHOTO / ARMEND NIMANI

Azt sem tudni, hol végződnek Magyarország szomszédai

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.