Közélet

25$ egy közös vacsora Kósa Lajossal

Kósa Lajos (Array)
Kósa Lajos (Array)
Messzire repül az MVTNM.

civishir.hu szúrta ki a Los Angeles-i konzulátus közösségi oldalán, hogy idén San Francisco református magyar közössége Kósa Lajossal együtt emlékezik az ’56-os forradalomra és szabadságharcra. Október 21-én az anyaországi MVTNM lesz az ünnepi szónok.

A debreceni hírportál pikánsnak nevezi, hogy volt polgármesterük nem az angoltudásáról híres és emlékeztet arra is, hogy a Los Angeles-i főkonzul, Széles Tamás korábban a debreceni önkormányzati médium élén állt, ő is ott volt Új-Zélandon, amikor Kósa Rolling Stones-koncertre ment.

Kósa Lajos (Kósa Lajos)
Kósa Lajos: Ha egy héttel később megyünk, az AC/DC-t láthattuk volna
Nem a Rolling Stonesért repült Új-Zélandig, az csak bónusz volt egy tévésorozathoz. Csápolt Jaggernek, vagy végigülte a bulit? Tényleg egy ló árába fájt az út? Szabad szóba állni idegennel? Kiakadtak rá a sajátjai is? Alsójózsás villáminterjú.
Nem DTV-sek mentek Kósával, hanem a DTV-nek dolgozók
A Debrecen Televízió igazgatóhelyettese szerint nem Kósa Lajost kísérte a tv-stáb Új-Zélandra. Egy alapítvány megbízásából forgatnak a kinti magyarságról.

A portál kérdezte a miniszter sajtósait, hogy Kósa Lajos milyen programot illeszt még be észak-amerikai túrájába, de még nem kapott választ. Így egyelőre annyi biztos, ami az alábbi meghívón áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik