Közélet

Magyarok tartottak szexrabszolgaként magyar férfiakat az Egyesült Államokban

Rabszolga(430x286).jpg (rabszolga, félelem, )
Rabszolga(430x286).jpg (rabszolga, félelem, )

Két magyar férfit azzal vádolnak Floridában, hogy Amerikába csábítottak három kiszolgáltatott, szintén magyar homoszexuális férfit, és arra kényszerítették őket, hogy kamera előtt szexeljenek. Az áldozatokat, Miamiban és New Yorkban kényszerítették szexrabszolgaságra, miközben borzalmas körülmények között tartották őket.

Az ügyész azt mondta, félelemben tartották a Magyarországon nagy szegénységben élő férfiakat, akik a jobb élet reményében utaztak ki az Egyesült Államokba.

A két vádlott, Ács Gábor és Berki Viktor védőügyvédje szerint viszont a három magyar férfi pontosan tudta, mire vállalkozik. Azt is mondta a védőügyvéd, hogy ha valóban kényszerítették volna a három férfit, akkor ők segítséget kértek volna. A történetben van egy harmadik vádlott is, Vass János Andrást már 2015-ben, ugyanebben a szexrabszolgaügyben 11 év börtönre ítélték. Vass az ítélete szerint Ács Gábor és Berki Viktor áldozata volt korábban, aztán csatlakozott hozzájuk.

A vádirat szerint a bűnözők a gayromeo.com nevű oldalon csábítottak el nehéz sorsú meleg férfiakat és legális munkát ígértek nekik. Amikor viszont megérkeztek az Egyesült Államokba, elvették papírjaikat, megerőszakolták és megfenyegették őket. Előfordult, hogy egy kis lakásban nyolc szexrabszolgát tartottak.

(miamiherald.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik