Nagyvilág

Szexrabszolgaként tartott fogva nőket kamionjában a „vámpírkamionos”

Az amerikai férfi hat nőt rabolt el, akiket napi rendszerességgel megerőszakolt, és fogukat is lecsiszolta, hogy „kijavítsa hibáikat”.

Egy amerikai bíróság húsz évig tartó börtönbüntetésre ítélt a „vámpírkamionos” néven hírhedtté vált 56 éves Timothy Jay Vafeadest, aki több év alatt féltucatnyi nőt rabolt el, majd tartott fogva szexrabszolgaként kamionjában – jelentette az amerikai sajtó. Az ügyészek elmondása szerint a férfi rendszeresen brutálisa megverte a nőket, és lecsiszolta fogaikat, hogy kijavítsa vélt hibáikat.

A bírósági tárgyaláson saját magát „szörnyetegként” jellemző Vafeades Trina Higgins ügyésznő elmondása szerint megváltoztatta a fogságába esett nők kinézetét, hogy mindannyian ugyanúgy nézzenek ki. A vámpírmániás férfi „Alkonyat Expressznek” nevezte kamionját a vámpíros filmsorozat után. Az elrabolt nőket megfélemlítette, irataikat elvette, arra kényszerítette őket, hogy meztelenül aludjanak, és vele együtt zuhanyozzanak.

Egyik áldozata tanúskodott a bíróság előtt. A nő több hónapon át volt Vafeades foglya a kamionban, ahol a férfi naponta megverte, amiért nem teljesítette elég gyorsan, vagy kielégítően a férfi kéréseit. köztük szexuális kívánságait. A nő végül akkor menekült meg, amikor egy kamionparkolóban két rendőr észrevette sérüléseit, és el tudta mondani nekik, hogy mi történt.

A férfi ellen csak két elrabolt nővel kapcsolatban tudtak eljárást indítani a hatóságok, mert a régebbi ügyeket nem lehetett bíróság elé vinni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik