Közélet

Véletlenül hozzáadták a chathez a lányt is, akiről túlfűtött üzeneteket váltottak

A 22 éves nő sokkot kapott, mikor meglátta, mit beszélnek róla az ismerősei egy rejtett chatben. Az egyikük véletlenül adta hozzá a lányt.

A 22 éves Eleanor Henryt teljesen váratlanul érte, amit ott olvasott. A csoporttársai épp arról beszéltek, mit csinálnának vele, ha elkapnák, és természetesen a fényképeit is küldözgették egymás között. “Borzasztóan kínos és megalázó volt az egész” – mondta a lány az eset után.

A beszélgetésből az is kiderült, hogyan szexelnének vele a barátai, akiket egyébként a melbourne-i egyetem jogi karáról ismer. Az ügy jelenleg ott tart, hogy Henry feljelentést akar tenni a barátai ellen, mert elfogadhatatlan, amit tettek. Az egyik részben például azt fejtették ki, hogyan hívnák el a lányt randira és utána hogyan vennék rá, hogy lefeküdjön velük. “Tárgyként kezeltek, és ezért maradok életem végéig feminista. 2016 van, és mégis úgy érzem, mintha a középkorban lennénk” – írta Henry a Facebookján, miután megosztotta az őt ért támadás részleteit.

Nyilvánosan ugyan nem nevezte meg a chatelőket, de még kétesélyes az ügy menete. Ha feljelentést tesz, akár bíróságra is kerülhet az ügy.

Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik