Közélet

Éppen az utcán árulták a drogot, amikor megjelentek a rendőrök – Videó

A VIII. kerületben csaptak le a drogkereskedőkre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat M. Csaba 42 éves budapesti lakossal szemben kábítószer-kereskedelem bűntett miatt, valamint két társa, B. Csaba 39 éves és K. Tímea 37 éves budapesti lakosokkal szemben kábítószer-kereskedelem vétség miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint B. Csaba és K. Tímea hétfő délelőtt és az azt megelőző időszakban a VIII. kerületi Korányi Sándor utca és a Diószeghy Sámuel utca kereszteződésében kábítószert árult. A rendőrök a két kábítószer-kereskedőt tetten érték és elfogták.

A nyomozás során sikerült azonosítani M. Csabát, akitől korábban a két társa vásárolt kábítószert továbbértékesítés céljából. A rendőrök a férfit hétfő este fogták el a Diószeghy Sámuel utcai lakásában, ahol a házkutatáskor 57,8 gramm kábítószergyanús fehér port, annak csomagolásához használt alufóliát, több tízezer forint készpénzt és 251,5 gramm ékszert találtak és foglaltak le.

A nyomozók mindhárom kábítószer-kereskedőt gyanúsítottként hallgatták ki. B. Csaba és K. Tímea szabadlábon védekezik. M. Csabát őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik