Közélet

Deutsch folytatta Pukli karaktergyilkosságát

Ávós nagyapa, börtönben ülő testvér, MSZP-s múlt, haverkodás Zuschlaggal, kész is a recept, Deutsch Tamás pedig megfőzte belőle a Fidesz kedvenc fogását.

Kőkeményen megy a lejárató kampány a fővárosi Teleki Blanka Gimnázium igazgatója, a pedagógusi tiltakozásokat vezető Pukli István ellen, bár Pukli múltja sem segít ezek leszerelésében. Sorra derülnek ki róla kényelmetelen dolgok, hogy MSZP-tag volt, hogy a nagyapja ávós volt és hogy a testvére börtönbüntetését tölti.

A kormányoldal természetesen lecsapott rá, hogy egy ilyen ismeretégi körű és előéletű személy állt a tiltakozások élére. Most épp Deutsch Tamás EP-képviselő vitt be a Facebook-oldalán egy mélyütést neki. Deutsch ironikusan leírja, milyen emberi és pártpolitikától mentes Pukli István, majd sorra hozza az ügyeit, kiemelve a Zuschlag Jánossal való ismeretségét. Azért reméljük, Deutsch iróniából írta hosszú ó-val azt, hogy “szimbólikus”.

Vigyázat, szókimondó nyelvezet!

A Pukli egy iskolaigazgató. Teljesen.Egy a jó ügyért, és egyáltalán nem és hangsúlyozottan nem pártpolitikailag, tetőtő…

Közzétette: Deutsch Tamás – 2016. február 29.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik