Közélet

Macskakompozícióval nyerte a hétvégét Vona Gábor

Megéri legörgetni a cikk aljáig, a párizsit osztó Jobbik-elnök köré odagyűlt pár macska, és Puma legyőzte a fideszes kandúrt. Legalább itt.

Miközben az ország egyik fele Salgótarján miatt rágta le a körmét, a másik meg a Saul fiáért izgult, Vona Gábor Jobbik-elnök szépen, csendben megnyerte a hétvégét. A családdal ruccantak le Hollókőre, ami egészen elképesztő fordulatokat hozott a Facebook-oldala szerint.

A hatalmas tarjáni zakójukat akarta tán feledtetni (1521 szavazatot kapott a jelöltjük), de a sors így sem volt kegyes. Vonáék belementek egy kátyúba – rosszak az utak, ugye – és jött is a defekt, kereket kellett cserélni.

Szerencsére vagy sajnos – ez nézőpont kérdése -, a gyakori országjárásom miatt többször előfordult már ilyen velem, úgyhogy a kis baleset nem tudta megakadályozni a nagyszerű kirándulást, amelynek képeit meg lehet nézni a nemrég felrakott galériában.

A kirándulás apropója egy régebben Hollókőn felfedezett macska volt, ami végigkísérte Vonát és nejét az akkori kiruccanásokon. Nem tudták megköszönni neki, ezért visszamentek, a macska azonban nagy balfék volt, egy párizsis lakomáról maradt le.

Forrás: Facebook/ Vona Gábor
Forrás: Facebook/ Vona Gábor

 

Át is adjuk a szót az elnök úrnak:

Nagy sikerünk volt. Kisebbfajta macskasereg gyűlt körénk, akik nagy izgatottsággal és elégedettséggel falták fel a felvágottat. A korábbi ismerős cicát azonban nem találtuk. Ahogy az lenni szokott, amikor a többiek már mindent megettek, feltűnt ő is, de így ismét éhen maradt. Mindez azt jelenti, hogy el kell mennünk még Hollókőre máskor is.

Persze a legfantasztikusabb képet hagytuk a végére, ami a párizsival koncentráló Vonával, a döbbenten néző kisfiával, a macskák véletlen reneszánsz komopzíciójával, a NARANCSSZÍNŰ állaton támaszkodó talán-kandúrral és a jobbra elsunnyogó slampos jószággal a világ legtökéletesebb fényképe lett.

Forrás: Facebook/ Vona Gábor
Forrás: Facebook/ Vona Gábor

FRISSÍTÉS!!!

Vona egyik kommentjéből kiderült pár részlet a fideszes macskát elnyomó cicusról:

Ő volt a legügyesebb. Pumának neveztem el. Az egyik füle sérült, a homlokán egy nagy seb, de nagyon életrevaló volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik