A következő élő közvetítés része Nem vinnének, hoznának menekülteket

Az osztrák szélsőjobb falat húzna a határra

Orbánhoz hasonlóan én is kerítést építenék, mondta az Österreich című napilapnak adott interjújában Heinz-Christian Strache, szavait a Mandiner idézi. „Sok mindenben igaza van Orbánnak. Osztrákként hálásnak kell lennünk, hogy távol tartja tőlünk a totális káoszt”, tette hozzá.

Strache szerint minden egyes útlevelet át kellene vizsgálni a határon és a zöldhatár védelmét is meg kell erősíteni. „Igen, a határon minden beutazó számára kötelező tenném az okmányvizsgálatot. Ekkor végre regisztrálva lenne az a számtalan illegális bevándorló, és végre látnánk, hogy az állítólagosan üldözöttek nyolcvan százaléka valójában gazdasági bevándorló, aki a világ száz országából érkezik hozzánk.”

A Szabadságpárt is falat építene, „szükség van a kerítésre, hisz az Ön kertjét is védi egy. Nem állítom, hogy a határkerítés mindenre orvosság, de ettől még szükséges. Az EU csődöt mondott külső határainak védelmében.”

„A magyarok csak azt csinálják, amit az EU-s jogszabályok előírnak: védik a külső határt. Jónak tartom, amit Orbán Viktor tesz, mert ő egy olyan kormányfő, aki felelősnek érzi magát saját népéért. Faymann Magyarország-bashingje viszont lesújtott. Ez a legalja.”

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik