Közélet

Jelentkezett a férfi, aki egy beteg kisfú műtétre szánt pénzét vitte el

pénztárca (Array)
pénztárca (Array)

A nyomozás még folyik, „így a részletek nem nyilvánosak, de az biztos, hogy a közösség ereje segített az azonosításban."

Az anyuka beteg kisfia műtétjére vette le bankszámlájáról a pénzt. Bement egy boltba vásárolni, és csak otthon vette észre, hogy eltűnt a pénztárca. A bolt biztonsági kameráján később látszott, hogy egy férfi az ő pénztárcájával vásárolt.

A férfi most önként jelentkezett – írja a Kemma.hu. A megyei hírportál szerint azt követően adta fel magát, hogy a rendőrség és a Civil Körözési Rendszer (CKR) a nyilvánossághoz fordult. A Kemma.hu idézi a CKR kapcsolódó blogbejegyzését, amely szerint a nyomozás még folyik, „így a részletek nem nyilvánosak, de az biztos, hogy a közösség ereje segített az azonosításban. Tehát a rendszer jól működött, a felhívás nem volt hiába való, elérte a célját.”

Mint korábban megírtuk, a kisfiú műtétjét el kellett volna halasztani, ha nem kerül elő a pénztárca. A tatabányai anyuka  nyolcéves kisfiának a napokban műtötték az egyik lábát, a másikat is operálni kell, erre szánták a pénzt. A család a rokonoktól kapott kölcsön pénzt, most abból élnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik