Közélet

X-faktorosra hasonlított nevelt lánya gyilkosa a vádlott szerint

gyilkosság (Array)
gyilkosság (Array)

Egészen szürreális magyarázattal állt elő a vád szerint nevelt lányát agyonütő férfi.

Az X-faktor egyik mentorára hasonlító verőember miatt halt meg a kétéves Kíra – mondta vádlott mostohaapja saját büntetőperén a Bors szerint. A vád szerint B. Béla egy ütéssel sújtotta halálra a kislányt, a férfi pere csütörtökön kezdődött a Budapest Környéki Törvényszéken.

B. Béla nem akart vallomást tenni, korábban már megtette többször, azonban folyton ellentmondásokba keveredett. Első vallomásában még azt mondta a román állampolgárságú féfi, hogy a kislány felmászott egy kulcsért a konyhaasztalra, onnan esett le, ezért halt meg.

A későbbi vallomásokban már arról beszélt, hogy aznap négy román férfi jelent meg náluk, ők már korábban fenyegették őt, egy hitelre akarták rávenni. Előadta, hogy egyikük, Florian sebhelyes arcú volt, a másikuk, Bogdan pedig úgy néz ki, mint az X-faktor egyik mentora.

B. szerint dulakodni kezdett Bogdannal, miközben Florian a konyhába ment, ahol Kíra is volt. A vádlott egy nagy puffanást hallott, a két férfi távozott, ő meg a konyhába sietve látta a földön fekvő gyereket.

Kiderül a tárgyaláson, hogy a kislány anyja már elhagyta a vádlottat, amúgy az idézésre se jelent meg. A per július 1-én folytatódik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik