Közélet

Normálisnak tartja magát a kaposvári trafikoslány gyilkosa

kaposvari-trafikos-gyilkos(1)(960x640).jpg (Array)
kaposvari-trafikos-gyilkos(1)(960x640).jpg (Array)

A mindössze 20 éves késelő elfogása után végig tárgyilagosan beszélt tettéről, mára azonban megtört.

Normálisnak tartja magát az a fiú, aki áprilisban megölt egy trafikoslányt Kaposváron – írja a Blikk. A lap úgy tudja, nem is akarja azt a látszatot kelteni, hogy esetleg nem volt beszámítható a gyilkosság idején. A történtek óta már többször kihallgatták.

A Blikk szerint a kegyetlen gyilkos elfogása után végig tárgyilagosan beszélt tettéről, mára azonban megtört. Megkezdődött közben az elmeorvosi szakértői vizsgálata, amit a kirendelt ügyvédje is kért. Faggatta már pszichiáter is, de ezeknek még nem készült el a hivatalos eredménye.

Bár előzetes letartóztatása után a késelő –  akit Kaposvárról Pécsre szállítottak, tartva attól, hogy rabtársai rátámadnak – nem akart beszélni egyetlen hozzátartozójával sem, úgy tudják, hogy azóta egy alkalommal mégis találkozott édesanyjával. Édesapja korábban úgy nyilatkozott, hogy amit fia tett, arra nincs bocsánat.

Ahogy arról beszámoltunk, a 20 éves lányt áprilisban ölték meg. A támadóról a rendőrség másnap délelőtt képet közölt, valamint személyleírást. Aznap, kora délután sikerült is elfogniuk, méghozzá egy kórházban, ahol éppen kisebb sebészeti beavatkozáson esett át. Nem tudta, hogy hajtóvadászat folyik ellene. A sántosiak megdöbbentek, hogy az egyik falubeli fiú a kaposvári trafikoslány gyilkosa. A mindössze 19 éves fiatal a rendőrség pénteki közlése szerint 22 ezer forintért ölte meg a 20 éves eladónőt. Új életet akart kezdeni, emiatt döntött úgy, hogy pénzt szerez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik