Közélet

Áthajtott egy kukásautó a 15 éves diákon Szegeden

bicikli (Array)
bicikli (Array)

A kerékpározó fiú vélhetően nem adta meg az elsőbbséget a járműnek. A kamaszt a mentők kórházba vitték, állapota stabil.

Kukásautó ütött el egy 15 éves fiút péntek reggel Szegeden, a Makkosház körút-Agyagos utca kereszteződésében. A delmagyar.hu úgy tudja, a fiatal biciklis a Krúdyba tartott. Osztálytársai azt mondták: a fiú az Agyagos utca felől nagy sebességgel nekihajtott a kukásautónak, a többtonnás jármű pedig keresztülment rajta.

A tinédzsert a mentők kórházba szállították, a lap szerint az állapota stabil. A baleset után végig eszméleténél volt. A helyszínen tartózkodó édesanyja azt mondta, hogy a fiát kórházban ápolják, tud kommunikálni, az édesapja van mellette.

A kukásautó a baktói telepről jött, ahol egy 30 köbméteres konténert vett fel. A sofőr azt mondta, hogy ugyan látta a kerékpárost, de nem gondolta volna, hogy nekimegy. Az Agyagos utcán nincs kerékpáros átvezetés, az átkelőnél a bicikliseknek elsőbbséget kellene adnia, erre egy elsőbbségadás kötelező tábla is figyelmeztet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik