Közélet

Marcsika férje előkerült

Dobrai-Sandorne(960x640).jpg (Dobrai Sándorné, interpol körözés, marcsika)
Dobrai-Sandorne(960x640).jpg (Dobrai Sándorné, interpol körözés, marcsika)

A Kun-Mediátor ügyvezetője egyedül bujkál – tudta meg a Blikk. Lányai elköltöztek a városból. Férjét Marcsika nélkül látták.

Mint korábban megírtuk a Karcagon Marcsikaként emlegetett Dobrai Sándorné a leginkább keresett személyek között szerepel az Interpol listáján.  Marcsika állítólag Mexikóba szökött, miután piramisjátéka bedőlt. Marcsika egyedül bujkál, férje előkerült. A Blikknek a károsultak egyik jogi képviselője, Dobrossy István azt mondta, egyik ügyfele látta Dobrai Sándort, akinek a cégpapírok szerint nem volt köze a Kun-Mediátorhoz. A férjet legfeljebb tanúként hallgathatják ki, de nem köteles terhelő vallomást tenni feleségére – tette hozzá az ügyvéd.

A lap kereste a rendőrséget, hogy kihallgatták-e már Dobrai Sándort, tudnak-e róla, hogy itthon van, de nem válaszoltak a kérdéseire.

Karcagon Marcsikára és családjára is dühösek. Az asszony két felnőtt lánya elköltözött a városból, unokáit kivették az iskolából. A helyiek szerint a két lány is haszonélvezője lehetett a hosszú éveken át zajló csalásoknak. Olyan életszínvonalon éltek, amit a jövedelmükkel nem lehetett magyarázni, ha akartak egy szép ruhát, repülőre ültek, és megvették Madridban vagy Párizsban – írja a Blikk.

Eddig egyébként mintegy négyszáz feljelentés érkezett a Kun-Mediátor-üggyel kapcsolatban, de a szám folyamatosan növekszik. A rendőrség április 14-én este tette közzé, hogy sikkasztás gyanúja miatt nyomoz, miután a cég karcagi fiókjában többen nem jutottak hozzá befektetésükhöz.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik