Közélet

Öngyilkos lett a szentkirályszabadjai rém

Csillag-borton(1)(960x640).jpg (Csillag börtön)
Csillag-borton(1)(960x640).jpg (Csillag börtön)

Felakasztotta magát a Csillagban Ember Zoltán. Bent még újraélesztették, de a klinikán meghalt.

Öngyilkos lett a Szegedi Csillagban a szentkirályszabadjai rém, vagy hurkos gyilkos néven ismert Ember Zoltán. A börtönben ugyan még újraélesztették és bevitték a klinikára, de ott már nem tudták megmenteni az életét. Agyhalott állapotba került, írja a Délmagyar. 

A lap úgy tudja, a férfi egy lepedővel akasztotta fel magát. A Büntetésvégrehajtás Országos Parancsnoksága nem erősítette meg, de nem is cáfolta a hírt. Emberi jogokra hivatkoztak. 

Embert többszörös gyilkosként ítélték tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre. A férfi 1991. október 12-én szabadult korábbi, hároméves börtönbüntetéséből, és már aznap meggyilkolt és kirabolt egy egyedül élő 85 éves férfit. Nyolc évvel később saját bátyját fojtotta meg puszta kézzel, majd 2003-ban, 2004-ben és 2005-ben is megölt egy-egy idős embert, írja a lap. 

A módszere az volt, hogy áldozatait leütötte, majd kezüket hátrakötötte, nyakukra hóhérhurkot kötött, és a kötél végét a bokájukhoz erősítette. Amikor az idős emberek magukhoz tértek, egyetlen mozdulattal saját magukat fojtották meg.

Tavaly a hummeres gázoló ugyanitt lett öngyilkos. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik