Közélet

Ivádi tinigyilkosság: előzetesben a salgótarjáni gyanúsított

A 38 éves salgótarjáni férfi pénteken beismerő vallomást tett. A március 6-án holtan talált Katalin 18 éves volt, kéjgyilkos végzett vele.

Elrendelte az ivádi emberöléssel gyanúsított salgótarjáni férfi előzetes letartóztatását szombaton az Egri Járásbíróság – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ahogyan arról korábban hírt adtunk: az észak-hevesi Ivád külterületén március 6-án holtan találtak egy 18 éves lányt. Az ügyben a megyei rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. Tegnapi sajtóhírek szerint a feltételezett elkövető kézrekerítésében az április 2-án, a megyei rendőrkapitány által kitűzött kétmillió forintos nyomravezetői díj segített.

A Heves megyei rendőrök nógrádi nyomozók és a Készenléti Rendőrség speciális egységeinek segítségével csütörtökön Nagybátony közelében fogták el az emberöléssel gyanúsított K. Zsoltot.

A 38 éves salgótarjáni lakos pénteken beismerő vallomást tett. Az őrizetbe vett gyanúsított előzetes letartóztatását szombaton elrendelte a bíróság.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik