Közélet

Szentendrei gyilkosság – A kórházi ágyánál helyezték előzetesbe a férfit

Birosag(210x140).jpg (bíróság, )
Birosag(210x140).jpg (bíróság, )

A helyiek körében az az információ terjedt el, hogy szerelemféltés állhat a gyilkosság hátterében.

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, aki a gyanú szerint megölt egy 42 éves szentendrei nőt múlt hétvégén. A gyanúsítottat a sérülése miatt a kórházi ágyánál tartóztatták le, Budapesten – közölte Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője kedd délután az MTI-vel.

Ahogy arról beszámoltunk, a nő holttestére péntekre virradó éjszaka bukkant rá fia Szentendrén, az otthonában. Az ügyben emberölés miatt indult nyomozás, akkor még ismeretlen tettes ellen. A rendőrség később közölte, hogy nem messze a lakástól egy eszméletlen állapotban lévő, sérült férfira találtak, akit a mentők kórházba vittek, ám azt még tisztázni kellett, összefüggésbe hozható-e a bűncselekménnyel. 

Nyomozati érdekből a rendőrség még nem közölte, hogy a férfi milyen kapcsolatban állt a megölt nővel, de a szentendreiek körében az az információ terjedt el, hogy szerelemféltés állhat a gyilkosság hátterében – tudta meg az MTI.

A kórtermét folyamatosan rendőrök őrzik. A sérült férfit később – állapotától függően – vagy a tököli rabkórházban, vagy valamelyik büntetés-végrehajtási intézetben helyezik majd el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik