Közélet

Lopott árut találtak a rendőrök a nyugdíjasnál

betörés (betörés)
betörés (betörés)

A házkutatáskor csaknem 70 különböző elektronikai cikket találtak az idős orgazda lakásán.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat a budapesti, 73 éves A. István Lászlóval szemben orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – tájékoztatott a rendőrség.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint kedden egy ismeretlen tettes betört egy társasház harmadik emeleti lakásába a Budapest III. kerületi Raktár utcában, és onnan készpénzt, laptopokat, játékkonzolt, táblagépet lopott el.

A nyomozók rövid időn belül eljutottak a 73 éves férfihoz, aki elmondása szerint egy Népszínház utcai üzletben jóval áron álul vásárolta a nála megtalált három készüléket Budapest VIII. kerületében.

A házkutatáskor a nyomozók további 69 darab műszaki cikket – többi között tableteket, laptopokat, kamerákat, televíziókészülékeket és fényképezőgépeket – foglaltak le, amelyek eredetét a gyanúsított igazolni nem tudta.

A. István Lászlóval szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le; szabadlábon védekezhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik