Közélet

Baltával mentek a bárnai italboltba

balta (balta)
balta (balta)

Zoltán, Krisztián és Richárd baltával fenyegették meg az eladót, mert nem szolgálta ki őket, majd motoros fűrésszel estek neki az egyik buszmegálló padjának.

A három bárnai férfi ellen indult csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárás.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2 rendbeli csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint 1 rendbeli csoportosan elkövetett garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Zoltán 28 éves, Cs. Krisztián 24 éves és O. Richárd 26 éves bárnai lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak kedden este az egyik bárnai italboltban az alkalmazottat megfenyegették, mivel sérelmezték, hogy őket nem szolgálja ki. Majd Cs. Krisztián a boltból távozva egy fejszével tért vissza, mellyel a kiszolgálót tovább fenyegették, és az eszközzel a 24 éves férfi egy alkalommal a büfé padlójába vágott.

Megalapozottan gyanúsítható a három férfi továbbá azzal, hogy az este folyamán egy vendéget az italboltból – a kabátjánál fogva – kirángattak, aki ennek következtében megsérült.

B. Zoltán és társai az italboltból történő távozásukat követően egy motorfűrésszel szándékosan megrongálták az egyik bárnai buszmegálló pad ülőkéjét és háttámláját.

A három férfit a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik