Közélet

Gyilkosság Szentgálon – darabolás közben fogták el férfit

Egy részeg vita hevében ölt a férfi, aki társával részekben akart megszabadulni az áldozat holttestétől, de rossz embertől kért segítséget – írja a Blikk.

Tökéletesen nyugalmas görbe estének indult, a férfi két ismerősével, L. Csabával és E. Balázzsal ment kocsmázni, amit L. Csaba lakásán folytattak. Ott azonban N. János és E. Balázs valamin összekapott. N. ekkor kapta elő vadászkését, s valósággal kivégezte a másik férfit – derül ki a Blikk cikkéből.

Az emberölés után a két részeg N. János rokonának autójával akarta elszállítani, aki azonban nem adta oda a kocsiját, inkább a rendőrökhöz ment, majd a házhoz kísérte őket.

A Blikk informátora szerint a két férfi kocsi híján a feldarabolás mellett döntött, és darabokat a 8-as főút melletti építkezésre akarta elásni. A hatalmas késsel elkezdték kaszabolni a testet, de közben megérkeztek a rendőrök a szentgáli portára, ahol valóságos vérfürdő fogadta őket.

N. Jánost és L. Csabát azonnal bilincsbe verték. A két férfi jelenleg letartóztatásban várja a nyomozás végét. N. Jánostól egyébként a környéken mindenki retteget. Mindössze egy éve szabadult a börtönből: Először 19 évesen átvágta szobatársa torkát, s kidobta az ablakon, később az édesapját is kirabolta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik