Közélet

A magyarbánhegyesi családirtás: azért lőtt, hogy ne szülhessen másnak

T. Lajos azért lőtte volt élettársát hasba, hogy ha az túl is éli a támadást, sose legyen képes többé szülni – írja a Bors.

Tavaly május 15-én Adrienn édesanyjának házában csapott le az őrjöngő férfi. Miután lelőtte J. Csabát, Adriennt vette célba. A vádirat itt tér ki a történések egyik legmegdöbbentőbb részletére. T. Lajos hasba lőtte Adriennt, majd odalépett a földön fekvő nőhöz, és azt ordította neki: „Szülni akarsz másnak gyereket?” Ezután még háromszor lőtt Adrienn hasába, aki ugyan túlélte a támadást, de örökre maradandó fogyatékosságot szenvedett – derül ki a Bors cikkéből.

Döbbenetes részletek derülnek ki a tavaly májusban négy embert lelövő T. Lajos ellen elkészült vádiratból. A férfi négyéves kislánya anyját és nagyanyját, valamint élettársaikat lőtte le, ketten életüket vesztették. A borzalmat végignézte T. Lajos kislánya, Napsugár is.

A vád szerint T. Lajos több mint nyolc évig élt élettársi kapcsolatban a későbbi sértettel, M. Adriennel. A férfi féltékenységből több alkalommal megverte, megrugdosta Adriennt, sőt olyan is előfordult, hogy bicskával combon szúrta.

T. Lajosra az ügyészség életfogytiglani fegyházbüntetést kér, az elmeszakértô szerint a lövöldözô nem beszámítha­tatlan.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik