Közélet

Megcsonkította áldozata ujjait a NAV-ellenőr gyilkosa

Az adóhatóság embere elbújt az udvaron, de a támadó utána rohant a késsel.

Megcsonkította egyik áldozata ujjait a NAV-osokra támadó férfi – írja a Bors. Először azt az ellenőrt szúrta meg többször, aki túlélte a támadást, társának sikerült elrohannia és elbújnia. A gyilkos a menekülő adóellenőr felé rohant, aki az egyik kukába kapaszkodott. A férfi ezután sebesítette meg a kezén és az arcán. 

Ahogy arról a Hír24 elsőként beszámolt, a tragédia napján egy 45, illetve egy 55 év körüli férfi csöngetett be a XX. kerületi lakásba.Egy idősebb férfi ment ki a kapuhoz. Elmondták, hogy kihez jöttek, a férfi pedig azt válaszolta, hogy ő az. Közölték, hogy egy fiatalabb személyt keresnek, így gyorsan kiderült, hogy az illető fiáról van szó. Apát és gyermekét ugyanis ugyanúgy hívják. A NAV-osok beléptek a többlakásos ház belső udvarára, a férfi pedig bezárta mögöttük a kaput és azt mondta, hogy szól a fiának.

Mint megírtuk, a 35 éves férfit a helyszínen őrizetbe vették. L. Péter szobafestőként dolgozott alkalmanként, adótartozás miatt jelentek meg nála a NAV-osok. A férfinak három éve nem volt állandó munkája. A környékbeliek szerették, és aki tudott, alkalmi megbízásokat adott neki, mivel jó szakember hírében állt. Azzal a legtöbben tisztában voltak, hogy mentális problémái vannak, illetve, hogy kezelték pszichiátrián.

A gyilkos előzetes letartóztatásban van, elrendelték elmeorvosi megfigyelését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik