Közélet

Halott őzet és drogot találtak az autójukban

őz (őz)
őz (őz)

Alaposan meglepődhettek a rendőrök, amikor a két férfinél a kábítószer mellett egy főzésre szánt állattetemre bukkantak.

A szabolcsi nyomozók péntek hajnalban Nagydoboson fogtak el két férfit, akiknek gépkocsijából körülbelül 40 gramm kábítószergyanús anyagot és egy őztetemet foglaltak le.

A szamosszegi 27 éves R. Lászlóval és 30 éves B. Krisztiánnal szemben a Mátészalkai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, szabadlábon hagyásuk mellett folytat eljárást. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak az elpusztult őzet az út mellett találták, és azért rakták a csomagtartóba, hogy később megfőzzék.

Emiatt lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával is eljárás indult ellenük. Ha a mindkét férfi esetében pozitív kábítószer-gyorsteszt eredményét a szakértői vizsgálatok megerősítik, a gépkocsit vezető B. Krisztiánnak közlekedési bűncselekmény miatt is felelnie kell. Azt, hogy a kábítószert honnan, illetve hogy csak saját használatra szerezték-e be, a további nyomozás fogja tisztázni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik