Közélet

Elárulta magát a cellában a gyilkossággal vádolt rendőr

K. László (32) rendőr törzsőrmester a gyűjtőben társalgott a gyilkosság részleteiről – írja a Blikk.

A rendőr még tavaly decemberben esett neki egy husánggal idős szomszédjának, Sanyi bácsinak, akit hatszor ütött fejbe, majd a magatehetetlen férfit még megtaposta a földön Andornaktályán.

A gyilkosság másnapján a rendőr telefonon adta fel magát felettesének, majd mielőtt őrizetbe vették volna, még meglátogatta a családját. A gyilkossággal vádolt rendőrt a Kozma utcai gyűjtőbe vitték. Rabtársával olyan bizalmas kapcsolatba került, hogy elárulta neki, szomszédja agyonverése miatt került rácsok mögé.

A két bűnös még azt is megbeszélte, hogy a nyomokat el kellett volna tüntetni, erre azonban már nem került sor. A volt zsaru frissen szerzett cimborája, tudva, hogy heteken belül szabadulni fog, felajánlotta, hogy magára vállalja a feladatot, amit százezer forintért tett volna meg – derül ki a Blikk cikkéből.

A cellatárs segítség helyett azonban másnap megfogalmazott egy beadványt, amiben mindent elmondott, amit Sanyi bácsi feltételezett gyilkosától hallott.

A gyilkossági ügy bírósági tárgyalása jelenleg is folyik az Egri Törvényszéken, azonban eddig csak tanúkat hallgattak meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik