Közélet

Egymilliós nyomravezetői díj a miskolci erőszakoló ügyében

November 15-én egy férfi megerőszakolt egy fiatal nőt Miskolcon. A rendőrség egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

“A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti” – tette közzé honlapján a rendőrség. A nyomravezetőt bizalmasan kezelik, szükség esetén tanúvédelmi intézkedéseket tesznek.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövető személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában, a nap 24 órájában közvetlenül hívható 06-46/514-506-os telefonszámon. Bejelentéseiket megtehetik továbbá a 107 vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén, illetve bármelyik rendőri szervnél vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is (h-cs: 8-16, p: 8-13).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik