Közélet

Lefejezte szeretőjét és levágta ujjait

Azért, hogy a holttestet ne tudják azonosítani. Az argentin férfi csak arról feledkezett meg, hogy a nő hátán egy tetoválás volt, ami alapján könnyedén azonosítani lehetett.

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítéltek az argentin hatóságok egy 44 férfit, aki még két éve megölte és megcsonkította 22 éves szeretőjét, és a nő maradványait egy szigeten rejtette el a Buenos Aires közelében található deltavidéken. Alejandro Reynoso 21 éves fiával ment horgászni, amikor elföldelte a holttestet. A bíróság a gyerek részvételét nem találta bizonyítottnak a test elrejtésében és felmentette az ellene felhozott vádak alól. Az argentin sajtóban megjelent hírek szerint az áldozat családtagjai még a bíróság épületében megverték.

Solange Aguirre lefejezett és ujjaitól megfosztott holttestét paraguayi halászok találták meg, akik látták, ahogy két férfi eltemet valamint Paraná-folyó deltájának egyik szigetén. A meztelen holttestet csak a nő hátán lévő tetoválás alapján tudták azonosítani a hatóságok, miután megnézték az eltűnt személyek listáját. Ezután jutottak el a férfihoz, aki beismerte a rendőröknek, hogy ő ölte meg a nőt, amiért tartásdíjat követelt tőle közös gyermekük után.

A férfi azt állította a rendőröknek, hogy egy fémrúddal verte agyon a nőt, majd a holttest fejét és ujjait azért vágta le, hogy a holttestet ne lehessen azonosítani. Az orvosi szakértők azonban megállapították, hogy a nő még életben volt, amikor le lett fejezve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik