Közélet

Hátizsákból kikandikáló levágott láb miatt hívta a rendőröket

Sokkot kapott egy idős kínai férfi, amikor meglátta a táskát a földön, és látva, hogy senki sem figyel rá, kinyitotta. Aztán kiderült, valami egészen másra bukkant.

Amikor észrevette a vadonatúj táskát Nanjing város egyik forgalmas metróállomásán, az egyik mozgólépcső mellett, a kíváncsiságtól vezérelve úgy döntött, belenéz – jelentette a kínai sajtó. A következő pillanatban már rémülten, pánikba esve hőkölt hátra. A táska félig ugyanis egy levágott lábat talált. Legalábbis ezt gondolta, amikor a félig elhúzott cipzár mögül az alábbi képen látható „láb” bukkant elő.

 Levágott lábnak hitte a élethű szexbabát

Igen, az csak egy műanyag, egészen pontosan szilikon láb volt, amit egy szexjátékszerhez tartozott, de ez az idős férfinak nem tűnt fel. A nyugdíjas ezért azt tette, amint mindenki más tenne, ha egy levágott lábat talál egy gazdátlan hátizsákban: hívta a rendőröket.

Amikor a rendőrök kiértek, a férfit a beszámoló szerint pánikba esve, és sokkos állapotban találták meg, ahogy rémületen a hátizsákra mutat. A rendőrök azonnal rájöttek, miről van szó, amint közelebbről is megvizsgálták a táska tartalmát, és nyilvánvalóvá vált, hogy egy valósághű, szilikonból készült felfújható szexbábú volt a hátizsákban.

Ahogy a That’s magazin megjegyezte: ez valószínűleg csak még több kérdést vethetett fel az idős férfiban.

Egyébként nem ez az első eset, hogy az egyre élethűbb szexbabákat hullának hiszik. Szeptemberben Dél-Koreában fordult elő egy hasonló eset. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik