Közélet

Kiderült, hogy szexbaba a hulla

Egy piknikező házaspár lett figyelmes a női holttestre, bejelentésükre ötven rendőr rohant a helyszínre. Hiába.

Pillanatok alatt ötven rendőr érkezett a helyszínre, amikor egy piknikező család telefonon jelentette, hogy egy mozdulatlan, valószínűleg halott nő fekszik egy templom kertjében nem messze Szöultól – írja egy dél-koreai lapra hivatkozva a BBC.

A nő egy patak partján feküdt, harisnyában és fehérneműben, kezeit és lábait valamilyen farmerszerű anyaggal, és kék ragasztószalaggal kötözték össze. Amikor a rendőrök eljutottak a helyszínelésnek addig a fázisáig, amikor már el lehet mozdítani a holttestet, hirtelen nagyon meglepődtek. Nem egy igazi hulla, hanem egy hiperrealisztikus szexbaba körül serénykedtek.

„Annyira élethű volt, a bőr textúrája pedig annyira hasonlított az emberi bőréhez, hogy még a tapasztalt rendőrök sem ismerték fel egy gyors tapintás után, hogy műanyaggal van dolguk” – nyilatkozta egy rendőrségi forrás.

A beszámolók szerint a félelmetesen élethű babák japánból érkeznek Dél-Koreába, és a szexuális segédeszköz boltokban árulják őket. Az ázsiai országban a szigorú prostitúció ellenes törvényeknek köszönhetően az utóbbi időben elterjedtek az élethű „szexrobotokkal” működő bordélyházak, illetve a bababérlő eszkortszolgáltatások.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik