Nagyvilág

Nézzen be a világ legnagyobb szexbabagyárába

Megrendelések ezrei érkeznek nap mint nap a föld minden pontjáról, az olcsó műszeretőket gyártó kínai vállalathoz.

Kétes hírnévvel került fel a világtérképre egy Kína keleti csücskén fekvő város, Ningbo. A település nevét leginkább magányos férfiak fogják megjegyezni: itt gyártják ugyanis a legtöbb szexbabát a világon.

 Fotó: Europress

A „műszerető” gyárba minden nap megrendelések ezrei futnak bel a Föld minden tájáról, akik alig várják, hogy rátehessék a kezüket az életnagyságú, gumiborítású pévécéből készült szexpartnereikre. Az élmény gyakorlatilag bárki számára elérhető: egy babáért valamivel kevesebb mint tízezer forintot kell fizetni, plusz persze a postaköltség.

 Fotó: Europress

„Néha kissé fura, és kísérteties érzés, hogy olyan helyen dolgozom, ahol mindent emberi testrészek borítanak” – idézi a brit Metro a negyven éves gyári munkást, Shu Mai-t. „Kicsit olyan, mintha egy hatalmas hullaházban lennék, még akkor is, ha tudom, hogy nem igazi nők, csak műanyagból vannak. Remélem, ezt tudják azok a férfiak is tudják, akik tőlünk vásárolnak” – teszi hozzá mosolyogva a férfi.

„Azt hiszem a sikerink fő oka, a termékeink elsőrangú minősége. Jól néznek ki, könnyen felfújhatóak, és nem pukkannak ki túl könnyedén. A megrendelőink nagyon odafigyelnek az ilyemikre” – fejtette ki Shu Mai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik