Közélet

Soroksári gyilkosság: bosszú állhat a háttérben?

Lehet, hogy egy betörőbanda bosszúból ölhette meg Kardosné Gyurik Krisztinát. Az áldozat ugyanis korábban ellenük tanúskodott. A rendőrség újra visgálja ezt a lehetőséget.

A Blikk cikke szerint a meggyilkolt nő a gyilkosság előtt pár évvel szemtanúja volt egy betörésnek. “A feleségem a fiammal volt, amikor meglátta, hogy egy nő és két férfi épp próbál bejutni egy házba. Szólt az édesapámnak, aki odament, így elmenekültek a tolvajok” – idézi a lap Kardos Lajost, az áldozat férjét

Ezt követően a Gyurik Krisztina kétszer találkozott azzal a nővel, akit lebuktatott. Egyszer a rendőrségen, egyszer pedig a bíróságon – a nőt végül le is csukták. Az újság úgy tudja, szabadulása után gyakran látták a Duna-parton, azon a környéken, ahol gyilkosa végzett a kocogó nővel. A betörőnő ráadásul pont olyan fekete hajú volt, mint az, aki a tanúk szerint halála előtt beszélgetett Kardosné Gyurik Krisztinával.

A rendőrség azt is kutatja, van-e összefüggés a néhány napja Szatmárnémetiben meggyilkolt Gabriela Dorgai ügyével. A Blikk szerint összehasonlítják a két gyilkosság helyszínén talált DNS-eket, de ez hetekig is tarthat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik