Közélet

Soroksári gyilkosság: halottlátót is megkerestek a rendőrök

Egy nyomozó a siófoki halottlátót kereste fel, aki azt állította, a meggyilkolt nő üzent a férjének a halála után.

„Az ügy egyik vizsgálója felkereste azt a siófoki halottlátó asszonyt, aki azt állította, hogy a feleségem üzent nekem a halála után” – mondta a Borsnak az áldozat férje. Kardos Lajos szerint a halottlátóval folytatott beszélgetés nem vezetett előbbre. Az asszony kikötötte, csak abban az esetben hajlandó felfedni az üzenetet, ha erre Kardos Lajostól írásbeli engedélyt kap. A férj azonban nem hisz a halottlátónak.

A lap szerint a rendőrség semmilyen nyomozati információt nem oszt meg az áldozat férjével. Kardos Lajos így azt sem tudja, lenyomozták-e a tanúk által emlegetett kocsikat és a lehetséges elkövetőket.

„Nemrég egy környékbeli arról beszélt, hogy a feleségem meggyilkolása előtti hetekben gyakran lehetett látni a környéken egy fekete BMW-t és egy piros Volkswagent. A tanú szerint lehet, hogy Kriszti valami gyanús ügyletet – például drogárusok találkozóját – láthatott, s ezért kellett meghalnia. De Kriszti nekem ilyen észlelésekről sohasem beszélt” – mondta Kardos Lajos.

A soroksári gyilkosság több mint egy éve történt. A futni induló Gyurik Krisztinát 2013. szeptember 25-én ölték meg. Az asszonyt lemeztelenítve találták meg, kezét, lábát összekötözték. A helyszínen két férfi DNS-mintáját rögzítették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik