Közélet

Soroksári gyilkosság: kopasz férfira gyanakodnak

Az egyik soroksári lakos szerint gyanús, hogy a rossz arcú idegen a gyilkosság után felszívódott – írja a Blikk. A rendőrség megjelenésével persze sokan eltűntek a környékről, akiknek vaj volt a fejükön.

„Többeknek feltűnt egy alak Krisztina halála előtt. Olyan figura volt, akit jobb volt kikerülni” – mondta a Blikknek S. József, aki kérte, ne írják le a nevét, mert félti a családját. Szerinte a férfi olyan volt, „mint aki megjárta már a börtönt is”. Április környékén tűnt fel a Duna partján, és azon a helyen, ahol Krisztinát meggyilkolták. Mindig egy átlátszó nejlonzacskóval mászkált. Azóta azonban eltűnt

A férfi látott egy fekete BMW-t és egy piros Volkswagen Polót is a családanya halála előtt a környéken. Mindig kietlen helyen találkoztak, olyan volt, mintha valamilyen kétes ügyletet bonyolítottak volna le. A Blikknek nyilatkozó tanú arra is gondolt, hogy az áldozat esetleg látott valami olyat, amit nem kellett volna.

A környéken akkoriban sok hajléktalan élt, de miután a rendőrök megszállták a területet, sokan eltűntek a környékről, mert nem akartak a hatósággal találkozni.

Kardosné Gyurik Krisztinát tavaly, szeptember 25-én ölték meg Soroksáron, kocogás közben: lemeztelenítették, megkötözték, durván bántalmazták, majd megfojtották. Az áldozaton két férfi DNS-ét azonosították. A két személy a vizsgálatok szerint nem áll rokonságban egymással és valószínű, hogy az egyikőjük domináns, a másik pedig neki alárendelt volt, feltehetően az életkorából adódóan. A rendőrség nem tudja kizárni, hogy a nő ismerte a támadóját, de valószínűbb, hogy nem előre eltervezett gyilkosság történt.

Tartsanak velünk minden este 7-től a STORY4-en!
Olvasói sztorik